Hírek

Tisztelt Olvasóink, Látogatóink! Hivatkozásul a 365/2021. (VI.30) Kormányrendeletre, 2021. július 5-től intézményünk korlátozás nélkül látogatható. Ezzel egyidejűleg Könyvtár-pakk szolgáltatásunk megszűnik. Várjuk Önöket!

Könyvtárunk ez évtől mintaprojekt-kipróbáló intézményévé vált a „Múzeumi és könyvtári fejlesztések mindenkinek" kiemelt uniós fejlesztési projekt „Az én könyvtáram” elnevezésű könyvtári programnak.

 

A 90 elkészült mintaprogram – melyek megalkotásában mi is részt vettünk – módszertani segítséget nyújt a tanulást támogató könyvtári szolgáltatások továbbfejlesztéséhez.

3 év alatt 6 új projekt a Ceglédi Városi Könyvtárban!

Események

Szeptemberben újraindul Könyvtári Katica foglalkozásunk a Gyermekkönyvtárban! Szeretettel várjuk az együtt mondókázni, énekelni vágyókat minden pénteken 16.15-kor!
Szeptember 8-án indul a MESEVÁR!
Kedves Olvasóink, Látogatóink! Tisztelettel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021-ben új Könyvtárhasználati szabályzat lépett érvénybe a Ceglédi Városi Könyvtárban. Az új szabályzat értelmében...

Ajánló

Repülnek, akár a sólyom, úsznak, mint a rája, futnak, mint a gepárd, másznak, mint a gekkó – az Állati Hősök mágikus állati képességekkel rendelkező szuperhősök. És van valami a birtokukban, amit az alattomos Bestiális Csávók mindenképpen meg akarnak szerezni…
Ez képtelenség, ugye? A nagymama tönkretette az internetet. Méghozzá totálisan. Az egész világon. "Csak EGYETLEN EGYSZER kellett Tiffaninak a nagymamára vigyáznia. És pont MA kellett a nagymamának az internetet TÖNKRETENNI.
A Kibervér új alapokat fektet le.  Egy világét, ahol az emberek a technikának köszönhetik ugyan a jólétüket, de mégis visszavágynak a középkori állapotokba.  Elterjedt nézet, hogy minden rossz dolog a modernizáció hozadéka.