Hírek

Események

Ajánló

A századforduló Párizsában gyermekként magára hagyott Yvette Lenoir kétségbeesetten szeretné kideríteni mágikus származását, és ezzel együtt különleges képességeit. Édesanyja - akit nem ismert - egy varázsigés könyvet hagyott rá, ami számára nem csak egy nagyon fontos emlék, hanem általa feltárhatja múltja titkait. Elena Boureanu a híres borairól ismert Château Renald fehér boszorkánya, akitől Yvette segítséget remél.
A könyv előkészíti az olvasóit arra, hogyan tanítsák önállóan kutyájukat, hogy utána valóban megtegyék, amit mondanak neki. Gyakorlati tanácsok, ötletek, tippek, amelyek mögött ott van az állatszerető tréner, aki továbbadja titkát, és garantálja, hogy a tapasztalatlan, különböző fajtájú kutyatulajdonosok szintén eredményesen tudnak majd foglalkozni kedvenceikkel.
Pompeji életét Mary Beard cambridge-i ókortörténész professzor számos forrás- és kép segítségével, valamint óriási anyagismerettel mutatja be. Az olvasók megismerhetik az utcákat, épületeket, lakóházak díszítéseit, falfestményeit. Betekintést kapnak a város politikai- és társadalmi szerkezetére, szórakozási formára. Szemlélteti a gladiátorjátékokat, az istenek tiszteletének módját, a színházi előadásokat, étkezési szokásokat a szexuális kultúrán át a fürdők világáig.