Ajánlók

Nünü Habók Lulla és Zazi a négy jóbarát, egy nap úgy döntenek, hogy világgá mennek. Hogy miért? Hát azért, mert gazdájuk, a lustálkodó varázsló mindig csak őket dolgoztatja a gonosz csínyeiben!
Végre magyarul is olvashatjuk a kis vakond kalandjait, akinek a fejére csináltak! A vakond szeretné kideríteni, ki volt a bűnös, és útja során sok-sok állattal ismerkedik meg a mezőn. Végül a legyek sietnek segítségére, hogy megoldja a rejtélyt...
Mindig nehéz egy olyan műről beszélni, ami az emberiség jövőjéről szól, és egy érdekes utópiába repít minket. Az eredeti mű Orwell által megélt, látott cselekményekre reflektál, amibe egy nagy adat poszt-apokaliptikus utóérzést is belekever.
Egy átlagos srác voltam negyvenkét nappal ezelőtt. De most napi rendszerességgel küzdök meg a bestiákkal  és pontosan tudom, hogyan kell átvészelni a világvégét. TOTÁLIS SZÖRNYES-ZOMBIS KÁOSZ. 
Történetünk főhőse Murci cica, az apró kandúr, aki a lakótelep pincéjében született. Kicsi termete ellenére szétfeszíti a kíváncsiság, hogy milyen lehet a nagyvilág, így egy szép napon elindul világot látni.
Mikor szeretünk képregényeket olvasni, leköt minket a szuperhősfilmek tömkelege, és elgondolkozunk, hogy valós világunkban miért nincs legalább egy Batman, az ember elkezd kutatni.
Angliában egy előkelő bentlakásos iskola a Cornwall College. A legtehetősebb családok gyermekei járnak ide: felfuvalkodott - bár igen jóképű - hercegek és cicababák, igazi szupersztárok és hisztikirálynők.
Kórokozók? Mik azok? Hol élnek? Kíváncsi vagy rá? Mire ügyelj, hogy ne betegítsenek meg? A füleket kinyitva, megtudod a válaszokat
Tudod, mi az a kódolás? Amikor te mondod meg egy számítógépnek (vagy egy iPhone-nak vagy egy robotnak), hogy mit tegyen. Ha megtanulsz programozni, a lehetőségek száma végtelen: készíthetsz játékprogramot, appot, de fel is találhatsz valamit.