Ajánlók

Moszkvában, ​egy korrupcióellenes tüntetésen a rendőrség őrizetbe veszi Ányát. A bíróság egy alig negyedórás tárgyaláson tíz nap elzárásra ítéli. Ánya életében először találja magát rács mögött. A fogvatartási központba szállítják, ahol feltevése szerint csak huligánok és garázdák, szélhámosok és tolvajok ülnek.
„Ilyen gyönyörű, szép nőt én még az életemben nem láttam. El is bűvölt egy életre.” „A kezelések alatt a tornázás érdekelt a legkevésbé, én csak a fiatal lányt néztem és csodáltam.” „Felszállt a vonatra, ami lassan, komótosan elindult Pécs felé. Véget ért a gyönyörű hétvégénk.” Nem csak a filmekben láthatunk ilyen történetet, a való élet is produkálhat ilyet. 
Jennifer Teege (1970) Németországban, örökbefogadott gyermekként nőtt fel.  Vérszerinti családjáról kiderítette, hogy apai ágon nigériai származású, anyai nagyapja pedig Amon Göth, náci lágerparancsnok.
Száraz Miklós György, az édesapja, Száraz György, Budapestről szóló albumát dolgozta át, és adta ki, megújított formában, Lettner Krisztina fotóival illusztrálva.
E könyv, a Magyarország 1000 csodája című korábbi kiadvány esszenciája. A cím kifejezi, hogy az ország legszebb látnivalóit gyűjtötték össze a szerzők.
Hányszor érzed úgy a lelked mélyén, hogy ELÉG? Hogy már nem bírod tovább, nem tudsz többet vállalni? Hogy egyszerűen nincs energiád és kedved semmihez? Hogy folyton fáradt vagy, mégsem tudsz elaludni, mert amint leoltod a villanyt, elkezdenek száguldani a gondolataid?
Miért hoz nekünk „ajándékot” a macskánk? Miért szeretnek a macskák „dobozolni”? És miért jó nekünk a velük való együttélés? Többek között ezekre a kérdésekre is választ ad a könyv szerzője, aki Japán egyik legismertebb „macskaszakértő” állatorvosa.
Bankó-Erdősi Viktória egy elsőkönyves szerző, az Elég az hozzá az első megjelent műve. Ez egy könyv a múltról. Olyan múltról, ami már soha nem tér vissza. Egy könyv a szeretetről és családról, amely generációkon keresztül öröklődik.
Öt kontinenst bebarangoló, rendhagyó útiköny, amelyben összesen 500 túra szerepel az országokon átívelő zarándoklatoktól kezdve a különleges városrészekben tett kisebb sétákig.